LIPUT-TOUR BIURO

730 300 301

Pon – Pt

800 – 2000

Sob – Nie

1000 – 1800

Dzisiaj jest piątek 09.12.2016

Kurs €: kupno - 4,4075 sprzedaż - 4,4965

CZŁOWIEK, BEZPIECZEŃSTWO, JAKOŚĆ

Opinie

Jechałeś z nami? Podziel się swoją opinią, wyślij darmową informację. Tylko dzięki Tobie możemy być jeszcze lepsi!

Paweł29.11.2016Górny Śląsk

Jak najbardziej firma godna polecenia - duży, wygodny samochód, pełen komfort podróży i nie wloką się jak inni przewoźnicy (a jechałem już z kilkoma). Poza tym bardzo sympatyczni kierowcy:)

michał12.11.2016Strzelin

Potwierdzam...Firma jest jak najbardziej godna polecenia. podjadą gdzie trzeba...nie wloką się jak inni przewoźnicy i cena też niczego sobie.....

Natalia01.11.2016Heiligkreuzsteinach

Od wielu lat jezdze już z tą firmą i polecam wszystkim bezpiecznie i wygodnie.

Rafał30.10.2016Durmersheim

Polecam goràca odbior z pod domu na wzkazany adres miła atmosfera wygoda co najwazniejsze i ekstra kierowca.Teraz czesciej bede korzystał z ich usług.Pozdrawiam

biuro16.09.2016BIURO

Szanowny Panie Jerzy,
dziękuję za wyrażenie opinii!. Potwierdzam, wstępnie godzina została podana 19:30. Niestety w trakcie potwierdzania okazało się, że w dniu wyjazdu odpadły 3 osoby, które miały być odbierane przed Pańską żoną. Co spowodowało, że kierowca przyjechał pod wskazany adres szybciej, niż wstępnie zaplanowano. Długi czas staraliśmy się dodzwonić do Państwa i zmienić godzinę odbioru, niestety nikt nie odbierał. Jeżeli chodzi o nastawienie kierowcy do Pana, to sam Pan mi powiedział, że naskoczył Pan na kierowcę, który mimo wszystko nie odpowiedział agresją na Pana agresję. Stłumił wszystko w sobie i dalej wykonywał swoją pracę. Z mojej strony został Pan przeproszony oraz otrzymał Pan odpowiednie wyjaśnienie. Dodatkowo starałem się Pana uspokoić informując, że kierowca poczeka tyle, ile będzie trzeba.
Wszystko zawsze można załatwić sprawniej pomijając złość i wykrzykniki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę przyjemnej podróży.

Jerzy16.09.2016Bytom

Wszystkie opinie w samych superlatywach hmmmmmm dzisiaj tj 16.09.2016 po raz pierwszy zamowilismy busa do Bytomia na godzine 19-30 przyjezdzamy z zona Z PRACY!!!!!! o godz 17tej i co stoi Bus ??? Kierowca busa wku ----y bo stoi juz 30min .Dzwonie do LIPUT -TOUR i dyspozytor potwierdza TAK BUS na godz19-30!!!
Pakowanie w stresie na szybko itd .No poczatek zapowiada sie nie najlepiej ,moja zona jest w drodze do Bytomia bez odpoczynku prosto z pracy mam nadzieje ze dojedzie szczesliwie. W droge powrotna ma wracac tez LIPUT-TOUR em tak ze dopisze ciag dalszy! .Wierze ze ostatecznie podroz z LIPOU-TOURem bedzie bez problemowa.

Lidia10.08.2016Zagórze- Erbach

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę LIPUT-TOUR. W sytuacji awaryjnej taka jak nam się zdarzyła (awaria mojego auta w drodze do Niemiec) szef LIPUT-TOUR zrobił wszystko bym mogła następnego dnia być w Niemczech. Czapki z głów .... O kierowcach nie wspomnę , bo są to tak fajni ludzie, że mogła bym pisać bez końca. Nawet te słowne utarczki (naturalnie wszystko w ramach żartów) na temat postojów są rewelacyjne. Jesteście wielcy. Dziękuję.

Eva04.07.2016Remscheid

Nareszcie porzadna Firma!
Moge tylko napisac same superlatywy: komfortowa jazda,bezpieczna,sympatyczni kierowcy.mily kontakt telefoniczny.Dobra organizacja-punktualnie odbior z dom i ,powrot do domu w dobrym czasie!!!!
POLECAM I POZDRAWIAM FIRME LIPUT.

Mariola12.06.2016Wodzisław Śląski

Firma jest super ,jeżdże z nimi od ok.2lat,zawsze na czas i bezpiecznie.Ostatnio wracalismy 9.06.2016r.,panowie kierowcy bardzo uprzejmi i sympatyczni z pewnymi uwagami ale to nie ma wiekszego znaczenia.Pozdrawiamy panow kierowcow i szefa z rodzina.

Piotr10.06.2016Öhringen - Zabrze

Bardzo dużo miejsca do siedzenia i na nogi w porównaniu co do autobusu, bardzo dobrze i wygodnie się jedzie i zdecydowanie szybciej niż autokarami itp. Bardzo jestem zadowolony z uprzejmości kierowców oraz ich wiedzy bo jak najlepiej omijać wszelkie korki :) Najlepszy transport jaki dotychczas mi się przytrafił i + za to, że jeździ z pod adresu pod adres. Brak jakich kol wieki uwag i zażaleń :)

ADRIANA06.06.2016KEDZIERZYN-KOZLE

Wczoraj tj.05.06 wyjechalam z Munchen o godz.21 a w Kedzierzynie kozlu bylam juz o godz.7.30 rano rekord jak dla mnie.Przede wszystkim swietny kierowca ,przesympatyczny,kulturalny,polecam.

Izabela09.05.2016Raciborz

Witam serdecznie 2maja wracałam z Taldorf. Podróż była miła i spokojna kierowca Łukasz bardzo sympatyczny , przyjemny kierowca . Pomocny i słuchać pasażerów kiedy proszą o postój . Życzę firmie liput tur takich pracowników . Ale nie mam zastrzeżeń do innych kierowców choć nie chętnie rozmawiają . Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna

malgorzata25.04.2016Endingen

polecam LIPUT -TOUR cechuje ich punktualnosc mili kierowcy ktorzy zapewniaja bezpieczna podroz goraco polecam pracuja naprawde zawodowcy z ktorymi szybko mija droga

dorota21.02.2016Wroclaw

Wracalam z koln w cudownej atmosferze,kierowca wspanialy,dowiozl mnie cala i zdrowa,na prosbe staje ,polecam i pozdrawiam kierowce,zycze szerokiej drogi,wracalam21.01.2016.Polecam,

Weronika19.12.2015Aachen

Jestem bardzo zadowolona z Firmy Liput Tour, zamowilam ostatnim razem rodzicom przejazd do Niemiec, w obie strony i podroz przebiegla, bez wiekszych niespodzianek. Kierowcy busa Liput Tour, bardzo sympatyczni, rozmowni oraz bezkonfliktowi. Z czystym sumieniem moge polecic. ;-)

Robert11.12.2015Wurzburg

W promieniu 100 km od mojego miejsca zamieszkania było kilku przewożników, ale to tylko "LIPUT-TOUR" jako jedyny podjął się wyzwania, przyjechał po mnie i zawiózł mnie do miejsca docelowego /firma oddalona o 40 km odmówiła/.Cieszę się, że przewoznik się rozwija i inwestuje w coraz wygodniejsze i bezpieczniejsze busy. Kierowcy pomocni i uprzejmi. Dla stałych klientów rabaty na przejazdy. W razie jakichkolwiek zmian lub opóznień dzwonią lub wysyłają wiadomości tekstowe/sms/ Bezstresowo,komfortowo i według planu. "Liput-tour" jest naprawdę solidną firmą godną polecenia.Pozdrawiam wszystkich pracowników i podróżujących-stały klient Robert C.

Magdalena12.11.2015Filderstadt

Poraz kolejny mialam okazje jechac z Panem Lukaszem.Podroz w milej atmosferze,kierowca bardzo uprzejmy i pomocny.Super.Oby tak dalej...

Anna17.09.2015Wald-Michelbach

Cześć wszystkim :)
13 września, pierwszy raz jechałam do Niemiec z Firmą Liput-Tour :)
Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Pan prezes, to super gość. Kontakt jest natychmiastowy, podróż mega zorganizowana!
Busy są wygodne, bezpieczne i komfortowe. Polecam wszystkim, którzy chcą dotrzeć na miejsce, a jadą pierwszy raz i nie tylko!
Pozdrowienia dla kierowcy, Pana Grześka !!!
Najmłodszy rodzynek ;) A w zasadzie rodzynka ;)

Jolanta06.09.2015Lubliniec

Witam serdecznie ,dnia 04.09.15 jechalam pierwszy raz z Firma LIPUT-TOUR.PL naprawde ta firma jest godna do polecenia ,kierowcy sa mili ,pomocni i narazeni jednoczesnie na dosc duy STRESSSSS ze strony co niektorych malo odpowiedzyialnych pasazerow .Zawsze chetnie polece ta firme innym osoba LIPUT-TOUR.PL dyiekuje za bezpieczna i szybka jazde do celu pozdrawiam cala firme.CHLOPAKI TRYMAJCIE TAK DALEJ Jolanta.

jowita06.07.2015Aachen

polcam serdecznie podroz z p.Slawkiem byla super

izabela02.06.2015Aschaffenburg,Aglasterhausen

Jestem zachwycona tą firmą.Busiki są super wygodne i czysciutkie.Kierowcy bardzo mili i pomocni.Naprawdę gorąco polecam i dziekuję za tak bezstresowe podróżowanie.

Martyna02.06.2015Mayschoss

Bardzo bezpiecznie i miło dotarłam na miejsce i z powrotem :) świetni kierowcy. Serdecznie polecam tą firmę :)

Izabela01.06.2015Herbrechtingen

Polecam LIPUT-TOUR to firma solidna i bezpieczna . Mili kierowcy i bardzo punktualni czego nie mialam okazji zaowarzyc u innych przewoznikow . Firma warta polecenia . Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowcow i oczywiscie szefa , to bardzo mily mlody Pan .

malgorzata09.05.2015Endingen

polecam LIPUT-TOUR busy sa na czas po telefonie od kierowcy sa nowe komfortowe podroz mija szybko i bezpiecznie kierowcy pracjacy w tej firmie to naprawde zawodowcy jezdza bardzo bezpiecznie sa mili i uprzejmi w stosunku bo pasazerow zawsze sluza pomoca pozdrawiam i zapraszam do korzystania z przejazdow

malgorzata23.03.2015Endingen

chce podziekowac liput tour za mila podroz do endigen i do garbsen szef firmy zatrudnia wspanialych kierowcow na pochwale zasluguja pan Mikolaj Slawek Mariusz jezdza bardzo bezpiecznie podroz mija szybko sa naprawde mili kontaktowi zawsze sluza pomoca polecam kazdemu kto chce bezpiecznie dojechac do wybranego miejsca firma posiada nowe konfortowe busy ta zmiane da sie zauwazyc duzo wygodniej

Rafał19.03.2015Weilheim an der Teck

Polecam :-) sprawnie, komfortowo, bezpiecznie, w wyznaczonych godzinach, z adresu na adres, atrakcyjne rabaty

Elżbieta20.12.2014Wrocław

Witam serdecznie!. Dnia 18 grudnia br. miałam przyjemność korzystać z Państwa usług przewozowych na trasie Erlangen - Wrocław. Podróz przebiegła szcześliwie w towarzystkie miłego kierowcy Pana Rafała. Życzę Zdrowych, Wesołych Świąt, samych dobrych ludzi. Pozdrawiam.

basia12.12.2014Katowice

no i tak jak obiecalam pisze zeby podzielic sie opinia ,, od pierwszej sie nie zmienila,mili,punktualni,czuje sie bezpiecznie a to wazne ,życze wszystkim Wesolych Świat i jak najbardziej polecam ta Firme podróżującym !

beata28.11.2014Kaarst

witam jechałam z tą firmą pierwszy raz ,po długich poszukiwaniach firmy z która moglabym jezdzic ciągle ,no i u dalo sie jestam bardzo zadowolona przede wszystkim ,ze bezpiecznie dojechalam,a takze ze bardzo mily kierowca ,co tez ma wielkie znaczenie ,niedlugo wracam i mam nadzieje ze brdzie tez super ,wiec bede stall klientka bo niedługo znowu w podróz =polecam

malgorzata12.11.2014Olsberg

witam polecam firme przewozowa liput tour podroz przebiega milo i przedewszystkim bezpiecznie cechuje firme punktualnosc uprzejmi i doswiadczeni kierowcy pan jacek slawek lukasz grzegorz busy czyste jechalam najnowszym busem pelen komfort nawet nie wiedzialam jak minelo 9 godzin polecam kazdemu kto chce milo bezpiecznie i punktualnie dotrzec do celu

Anita02.10.2014Mielen-Boven-Aalst Belgia

Firma godna polecenia!
Kierowcy bardzo uprzejmi (a w szczególności Pan Jacek).
Podróż odbywa się szybko i sprawnie.
Na pewno jeszcze nieraz skorzystam z ich usług.

barbara31.07.2014Bischofsheim

witam ja jechalam pierwszy raz ale podroz byla szybka bezpieczna ,bardzo mili kierowcy,puntkualni,pierwszy raz sie spotkalam z taka Firma a jezdze juz kilka raz, teraz pojade z powrotem i zobacze czy tak samo pojada,o tym napisze jak wroce :) pozdrawiam i zycze wszystkim szczesliwej podrozy !

Bugiel27.07.2014Wiesbaden

Witam, jeżdżę już od roku z tą firmą i nigdy nie spotkalam się z nieprzyjemnościami, pozdrowionka dla kierowcy z soboty.

Kasia14.07.2014Raunheim

Witam, polecam ;) szybko i bezpiecznie, do tego w miłym towarzystwie.Pozdrowienia dla kierowcy- P. Adama oraz współpasażerki p. Oli.

malgorzata10.07.2014Garbsen

polecam przewoz osob z liput tour przedewszyskim nowe busy punktualnosc doswiadczeni mili kierowcy podroz mija szybko i co najwazniejsze bezpiecznie korzystalam wiele razy szef pan adrian zatrudnia super kierowcow polecam kazdemu zawsze dopasuja wyjazd mozna na nich polegac malgorzata

Lucyna02.07.2014Urbach

Firmę Liput-Tour jak najbardziej polecam innym podróżującym. Kierowcy są punktualni, sympatyczni,uprzejmi. Podróż przebiegała szybko, bezpiecznie. na duże pochwały zasługują: Pan Artur i Pan Łukasz !!!!! ZAWODOWCY!

Grażyna08.06.2014Giesenhausen

Jak najbardziej POLECAM!!! Bardzo miła obsługa,punktualność,super kontakt z kierowcą który informuje nas o dokładnej godz.przyjazdu..Pełna perfekcja!!!!Kierowcy są mili,uprzejmi,pomocni w szczególności Pan Mikołaj zasługuje na pochwały ,wspaniale prowadzi auto,szybko,bezpiecznie JEDNYM SŁOWEM ZAWODOWIEC!!! Z pewnością będę korzystać z usług tej firmy.Pozdrawiam.

malgorzata12.05.2014Garbsen

polecam z korzystania z przewozu liput-tour busy sa nowe czyste super punktualnosc bardzo mila obsluga firma zatudnia kierowcow z duzym doswiadczeniem ja korzystalam z przejazdu w dniu 12 04 z polski do niemiec miejscowosc garbsen kierowca byl bardzo punktualnie pan prowadzacy auto mily kontaktowy jechal plynnie ostroznie milo przebiegala podroz goraco polecam ja napewno bede korzystala z uslug bede jechala do pölski ok 14 06 malgorzata woj opolskie

RENATA06.03.2014BUCH

Firmę LIPUT-TOUR można jak najbardziej polecać innym podróżującym. Podróż mija szybko i zawsze bezpiecznie. Kierowcy są uprzejmi, odpowiedzialni i uważni na drodze, oczywiście nie można nie wspominać o miłym kontakcie telefonicznym z biurem. Polecam, naprawdę warto z nimi jechać.

Alfred24.02.2014Heiligenhaus

Wg. mojej oceny i osób które PANSTWO przewozliliście kilka razy z Niemiec do Polski , a dot. to mojej córki I moich wnucząt to wszyscy jesteśmy ZADOWOLENI z warunków podróży i wysokiej jakości obsługi .

pozdrawiam

LIPUT-TOUR przewozy bus, przewozy Polska Niemcy, Holandia, Belgia i inne. , Polska 0.0 0.0 40 40 Jak najbardziej firma godna polecenia - duży, wygodny samochód, pełen komfort podróży i nie wloką się jak inni przewoźnicy (a jechałem już z kilkoma). Poza tym bardzo sym